Jennifer Lawrence zegt dat het stichten van een gezin het 'engste ter wereld' was: 'Ik was zo bang dat ik het zou verpesten'

08 Dec 2022

Jennifer Lawrence zegt dat het stichten van een gezin het 'engste ter wereld' was: 'Ik was zo bang dat ik het zou verpesten'

Viola Davis en Jennifer Lawrence vertellen over het goede, het slechte en het lelijke van moeder zijn terwijl je een carrière in Hollywood in evenwicht houdt. (Alexi Lubomirski voor Variety)

Het is altijd leuk als je twee Oscar-winnende moeders bij elkaar brengt.

Als onderdeel van een reeks covers voor Variety's "Actors on Actors"-serie, vertellen Viola Davis, 57, en Jennifer Lawrence, 32, over het evenwicht tussen een carrière in Hollywood en het opvoeden van kinderen.

Tijdens het gesprek werd Lawrence, die de 10 maanden oude zoon Cy deelt met echtgenoot Cooke Maroney, openhartig over gevoelens van ontoereikendheid als nieuwe moeder.

"Het was het engste ter wereld om na te denken over het stichten van een gezin", vertelde ze aan Davis. "Wat als ik het verpest? Wat als ik het niet kan? En ik was zo bang dat ik het zou verpesten."

"Elke dag dat ik moeder ben, voel ik me vreselijk. Ik voel me schuldig", voegde ze eraan toe. "Ik speel met [Cy] en ik heb zoiets van:" Is dit wat hij wil doen? Moeten we buiten zijn? We zijn buiten. Wat als hij het koud heeft? Wat als hij ziek gaat worden? binnen zijn? Is dit genoeg? Is dit voldoende om je hersenen te ontwikkelen?'"

{"@context":"https://schema.org","@type":"VideoObject","name":"Jennifer Lawrence & Viola Davis | Acteurs op acteurs","description":"","thumbnailUrl ":"https://s.yimg.com/uu/api/res/1.2/R56xfra8v8GPBY.TZpiRXA--~B/dz03MjA7aD00MDY7YXBwaWQ9eXRhY2h5b24-/https://media.zenfs.com/en/video.variety.com/ a227754929a36ca64e36ba087273af6c","uploadDate":"2022-12-06T23:57:58Z","duration":"PT44M42S","contentUrl":"https://video.media.yql.yahoo.com/v1/video/ sapi/hlsstreams/15e607db-0566-33a7-af32-102636a518c4.m3u8?site=lifestyle®ion=US&lang=en-US&devtype=desktop&src=sapi","embedUrl":"https://www.yahoo.com/entertainment/jennifer- lawrence-viola-davis-actors-235758109.html?format=embed","identifier":"15e607db-0566-33a7-af32-102636a518c4"}

Davis deelde haar eigen ervaring toen haar nu 12-jarige dochter Genesis een baby was.

"Jennifer, ik heb mijn kind opgesloten in de auto en het was bloedheet buiten", zei Davis. "Ik had 50 miljoen dingen op mijn bord. Mijn dochter zat achterin. Ze is blij, en ik ben gewoon zo gestrest om naar Target te gaan. Ik hou van Target. Ik loop de auto uit, sluit de deur en besef dat ik Ik heb mijn sleutels niet. Ik wierp mezelf op het beton, Jennifer. Ik schreeuwde. Je zou denken dat ik in een Griekse tragedie zat. 'Mijn baby! Jezus!'"

Toen zei Davis dat ze twee voorbijlopende mannen vastgreep en schreeuwde: "Mijn baby zit in de auto! Mijn baby!"

"En wat heb ik dan in mijn hand? Mijn telefoon," zei ze. "Dus de twee mannen wiens nek ik heb gegrepen, zeiden: 'Mevrouw, u hoeft alleen maar 911 te bellen.' En ik zei: 'O, oké.' Dus belde ik 911, en ik begon tegen de telefoniste te schreeuwen. Alle scheldwoorden die je maar kunt bedenken kwamen uit mijn mond. Ze haalden haar uit de auto. En de reden waarom ik je dit verhaal vertel is dat het letterlijk seconden duurde. "

Verhaal gaat verder

Lawrence deelde vervolgens een incident met Cy in de auto.

"Ik reed rond met de mijne, realiseerde me niet dat hij niet vastgegespt zat in het autostoeltje", zei ze. "Hij wankelde gewoon rond, vloog gewoon. OK, geweldig! Goed om te weten dat we allemaal bijna onze kinderen hebben vermoord."

Davis voegde eraan toe: "Ik hou meer van mijn dochter dan van wat dan ook. Ze is mijn leven. Dus alsjeblieft."

Inderdaad, Lawrence heeft alle gevoelens omarmd die gepaard gaan met moeder zijn. In een oktober-interview met Vogue gutste ze over de onvoorwaardelijke liefde die ze voor haar zoon heeft.

"Ik bedoel, de euforie van Cy is gewoon — Jezus, het is onmogelijk," zei ze. "Ik zeg altijd tegen hem: ik hou zoveel van je dat het onmogelijk is."

"Mijn hart heeft zich uitgerekt tot een capaciteit die ik niet kende," vervolgde ze. "Ik betrek mijn man daarbij. En dan zijn ze allebei gewoon, zoals, daarbuiten - rondlopen, straten oversteken. Hij zal op een dag rijden. Hij zal een domme tiener zijn en achter het stuur van een auto zitten. En ik Ik zal zeggen: Welterusten! Weet je? Zoals, wie slaapt?"

De ochtend nadat ze was bevallen, had Lawrence het gevoel alsof haar 'hele leven opnieuw was begonnen'.

"Zoals, nu is de eerste dag van mijn leven. Ik ben net begonnen. Ik was gewoon zo verliefd," zei ze. "Ik werd ook verliefd op alle baby's overal. Pasgeborenen zijn gewoon zo geweldig. Het zijn deze roze, gezwollen, fragiele kleine overlevenden. Nu hou ik van alle baby's. Nu hoor ik een baby huilen in een restaurant en ik heb zoiets van, Awwww, lieverdsss."

Wellness, ouderschap, lichaamsbeeld en meer: ​​maak kennis met de persoon achter de hoo met de Yahoo Life-nieuwsbrief. Meld u hier aan.